Voor bewoner = Voor jou

Zoek je een woonplek of begeleiding? Ontdek wat BOAT voor jou kan betekenen en laten we samen op avontuur gaan! Neem contact op voor meer info of een gezellige kennismaking. We kijken ernaar uit om je te helpen in deze reis naar een fijner leven.

  • yvon - boat

    Bewoner aan het woord

    Hoi, ik ben Yvon en ik woon bij BOAT in Ruinen. Hier delen we een huis met verschillende mensen. We hebben allemaal onze eigen kamer. We koken in de gemeenschappelijke keuken. Wonen in een groep heeft voordelen, zoals altijd iemand in de buurt hebben om mee te praten. Persoonlijk wil ik in de toekomst weer op mezelf wonen.

Wachttijden

Bij onze begeleiding- en behandelvormen is niet altijd direct plek en eventueel gebrek aan capaciteit. We informeren na intake over de plaatsingsmogelijkheden en wanneer de eventuele ondersteuning kan starten. Er is in sommige gevallen overbruggingszorg mogelijk zoals het starten met ambulante ondersteuning of een therapie om een bewoner direct te helpen. 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Ontevreden?

Het kan zijn dat u andere verwachtingen heeft als u bij ons komt wonen. Ben je niet tevreden over onze dienstverlening? Of lopen zaken anders dan je graag had gewild? Blijf er niet mee zitten. We stellen het op prijs als je het ons laat weten. We gaan dan graag met je in gesprek.

Klachtencommissie

Als je een klacht hebt kan je deze bespreken met de medewerker, de persoonlijk begeleider of contactpersoon. Mocht de klacht nog niet zijn opgelost, dan adviseren we je om contact op te nemen met onze directie. Samen zoeken we altijd naar de passende oplossing voor jou.

Binnen BOAT is het ook mogelijk om rechtstreeks bij de klachtencommissie een klacht in te dienen. Daarom zijn wij aangesloten bij Klachtenportaal Zorg. Meer informatie en telefoonnummers kunt u op de website van Klachtenportaal Zorg vinden.

Vertrouwenspersonen

Bewoners en medewerkers kunnen gebruik maken van een vertrouwenspersoon. Tijdens de intake en/of het kennismakingsgesprek zullen we jou vertellen waar je terecht kunt.  

Wie zijn onze vertrouwenspersonen?
Bij wie kun je terecht?

We hebben Zorgbelang Drenthe gevraagd om als onafhankelijke vertrouwenspersoon op te treden.

Vertrouwenspersoon WZD

Als cliëntenvertrouwenspersoon Wet Zorg en Dwang Janny Jousma van Quasir betrokken bij BOAT. Je kunt contact met haar opnemen via haar mobiel 06‑83566946. Je kunt Janny ook mailen via [email protected]