Wij zijn BOAT. We zijn een zorgorganisatie in het werkgebied Drenthe en Overijssel. BOAT is gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning op maat voor mensen die tijdelijk of permanent niet mee kunnen komen in de maatschappij op wat voor manier dan ook. Wij zetten mensen in hun eigen kracht door te ondersteunen op het gebied van zorg, wonen en meedoen in de wijk.

Alle bewoners worden ondersteund en begeleid door gekwalificeerde, enthousiaste en betrouwbare medewerkers. We hanteren de CAO gehandicaptenzorg.

Erkend leerbedrijf

BOAT is door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als een leerbedrijf voor opleidingen in de zorg. Op de website www.stagemarkt.nl kun je per locatie bekijken welke stageplaatsen er worden aangeboden. 

Mee draaien

Binnen BOAT draai je vanaf dag één mee in het team. Je draait mee met dag-, avond- als weekenddiensten. 

Ervaring

Tijdens je stage ervaar je hoe het echte werk eruit ziet en ontdek je of het werk bij je past. 

Heb je nog vragen?

Je kunt bellen naar Harmanna Blik (personeelszaken) op telefoonnummer 
06-42954470.
  • zorggroep boat woonbegeleiding

    De mens centraal

    Wij zijn een team met hart voor onze bewoners. We durven ons open te stellen en de oprechte verbinding aan te gaan. We helpen onze bewoners om te ontdekken wat ze gelukkig maakt. We kijken daarbij vooral naar wat allemaal wél kan.

Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste stagiaires met nét zo’n hart voor onze bewoners als wij hebben. We vinden het belangrijk dat je jezelf bent en wij luisteren naar jouw ideeën. Bij ons kun je je eigen werk plannen, krijg je ruimte om je eigen expertise in te zetten en maak je waardevolle contacten die je eigen leven verrijken. En daar krijg je ook nog een vergoeding voor. Hoe leuk is dat?

Wil jij je talenten inzetten voor onze organisatie en bewoners? Laat dan van je horen!
Heb je nog vragen? Bel dan met Harmanna Blik via 06-42954470