Wij zijn BOAT. We zijn een zorgorganisatie in het werkgebied Drenthe en Overijssel. BOAT is gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning op maat voor mensen die tijdelijk of permanent niet mee kunnen komen in de maatschappij op wat voor manier dan ook. Wij zetten mensen in hun eigen kracht door te ondersteunen op het gebied van zorg, wonen en meedoen in de wijk.

Alle bewoners worden ondersteund en begeleid door gekwalificeerde, enthousiaste en betrouwbare medewerkers. We hanteren de CAO gehandicaptenzorg.

  • zorggroep boat woonbegeleiding

    De mens centraal

    Wij zijn een team met hart voor onze bewoners. We durven ons open te stellen en de oprechte verbinding aan te gaan. We helpen onze bewoners om te ontdekken wat ze gelukkig maakt. We kijken daarbij vooral naar wat allemaal wél kan.

Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste collega’s met nét zo’n hart voor onze bewoners als wij hebben, collega’s die zelf de regie durven te nemen en mee willen groeien met onze organisatie. We vinden het belangrijk dat je jezelf bent en wij luisteren naar jouw ideeën. Bij ons kun je je eigen werk plannen, krijg je ruimte om je eigen expertise in te zetten en maak je waardevolle contacten die je eigen leven verrijken. En daar word je ook nog eens voor betaald. Hoe leuk is dat?

Wil jij je talenten inzetten voor onze organisatie en bewoners? Laat dan van je horen!
Heb je nog vragen? Bel dan met Harmanna Blik via 06-42954470