Graag stel ik mezelf voor: mijn naam is Amy Bosma, ik ben 25 jaar oud en werk als begeleider bij BOAT. Mijn opleiding in sociaal werk nadert zijn einde, en mijn stagebegeleider wees me op een vacature bij BOAT. Nieuwsgierig geworden, ben ik de website gaan verkennen. Het idee om op een woongroep te werken sprak me enorm aan. Tot op heden heb ik voornamelijk ervaring opgedaan in dagbestedingen, vandaar mijn specifieke interesse in het werken binnen een woongroep. Wat me vooral aanspreekt, is de mogelijkheid om te werken naar de behoeften van de individuele persoon en het feit dat ik op twee locaties actief kan zijn. Dit zorgt voor veel afwisseling en biedt de kans om met een breder scala aan mensen in contact te komen.

Ik breng diverse sterke eigenschappen met me mee. Ik ben goed in het bieden van een luisterend oor, denk graag in oplossingen en sta altijd klaar om anderen te helpen. Tegelijkertijd ben ik nuchter van aard en weet ik mijn grenzen goed te bewaken. Ik geniet ervan om met mensen te werken, ben altijd in voor een grapje, maar weet ook het belang van serieus werk op waarde te schatten.

In mijn vrije tijd heb ik verschillende bezigheden. Ik kook graag, verzorg mijn eigen nagels en spendeer graag tijd met vrienden en familie. Als inwoner van Giethoorn, is varen natuurlijk een onmisbaar onderdeel van mijn leven. Op mooie dagen geniet ik hier dagelijks van; het verveelt nooit!

Ik kijk uit naar de nieuwe uitdaging die voor me ligt en naar het ontmoeten van jullie allemaal!

Ook interessant om te lezen

Meer Nieuws