Informatie over het aanmelden en doorverwijzen van bewoners naar BOAT.

Onze werkwijze ziet er als volgt uit:

Stap 1 Aanmelding

Als je jezelf wilt aanmelden voor een kennismakingsgesprek dan kan je contact opnemen met: Jan Schotsman op 06 37144132 of via zijn mail [email protected]

Stap 2 Kennismakingsgesprek en intake

Jouw gesprek staat in de agenda. We gaan met jou in gesprek over jouw wensen en behoeften. Welke zorg heb je nodig? Welke doelen wil je behalen? We vertellen wat we kunnen leveren en wanneer je bij ons terecht kunt.

WMO- of WLZ-indicatie
Voor alle vormen van zorg en ondersteuning bij BOAT heeft een bewoner een WMO- of WLZ-indicatie nodig.

Stap 3 Toekenning, even wachten of afwijzing

Je krijgt van ons te horen of je terecht kunt, en per wanneer dat eventueel zou kunnen.

Stap 4 Jouw koers

Ons team van deskundigen werkt samen met jou aan een begeleidingsplan dat écht bij jou past. We vertalen jouw hulpvraag naar praktische stappen en begeleiding op maat. Alles draait om jouw welzijn en tevredenheid. Naast huisvesting en begeleiding, gaan we samen op zoek naar de perfecte dagbesteding. Of het nu werk, een opleiding of een creatieve daginvulling is, we helpen je graag kiezen. We werken samen met verschillende aanbieders van dagbesteding, waardoor we jou altijd maatwerk kunnen bieden.

Wat biedt de begeleiding cliënten?

Voor de start van het begeleidingstraject wordt samen met de bewoner een begeleidingsplan opgesteld. In dit begeleidingsplan staan de doelen die de bewoner wil bereiken met de ondersteuning van de begeleiding. De begeleiding richt zich op:

  • dagelijkse handelingen/ vaardigheden uit te kunnen voeren
  • oefenen van vaardigheden die de zelfredzaamheid bevorderen
  • aanleren/behouden van vaardigheden rond (psycho)sociaal functioneren
  • bijdragen aan gedragsverandering

Vervolgens gaat de begeleiding samen met je aan de slag om deze doelen te realiseren.

Wil je een bewoner aanmelden voor wonen met begeleiding, dagbesteding of heb je een vraag waarmee we je verder kunnen helpen? Neem dan contact met ons